Post Reply = Chrome Forum Image Upload Not Appearing
Sogno- 
45650 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 6/16/15
as title says.. looks like this (had to upload img elsewhere)



I turned off adblock, cleared everything, done all i knew to do and it still looks like that. I opened Safari and it works on there so, wondering if it's chrome or something on my end and i'm just not computer-literate enough to figure it out. Maybe someone else has had this issue?

any advice would be appreciated. thanks -
33453 cr points
Send Message: Send PM GB Post
M / ミシガン
Offline
Posted 6/16/15 , edited 6/16/15
I just tried Chrome right now and it seems to be ok, so it might be something on your end. If u right click on the Image Upload area, and re-load just the frame, does anything happen? Is your browser up-to-date? Are you running any firewall programs or anything? If so, maybe u can try disabling it/adjusting it, and seeing if that might be the culprit.
Sogno- 
45650 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 6/17/15
yup tried uploading image already still isn't appearing, no firewall programs that i know of (i have a macbook), brower's up to date yup...

it's been like this for the past 2 weeks, and i haven't changed anything to my browser/computer/internet so
33453 cr points
Send Message: Send PM GB Post
M / ミシガン
Offline
Posted 6/17/15 , edited 6/17/15
Chrome does automatically install updates, so maybe there's an issue with the latest update? If so, u might just need to wait for the next update.

On Google's Support page for Chrome, there are some things that u may be able to try there.

Other things that u could try:

- Run an anti-malware program.
- Disable any other suspect browser extensions.
- Uninstall and re-install Chrome, or possibly install a previous version of Chrome (since there could be an issue with the latest update).
Otter Modder
42364 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / Florida
Offline
Posted 6/17/15
That part of the page is an iframe which can be blocked by different things. Can you hit F12 and go to console and attach a screenshot of that?

For example mine looks like this:
Sogno- 
45650 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 6/18/15
woo it's back up again. It was the Crunchyroll Enhanced extension which i've had for months with no issues but maybe it was updated and this happened idk

thanks for your help guys!
You must be logged in to post.