Post Reply Crunchyroll video's not starting.
7026 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / Thunder Bay, Ontario
Offline
Posted 6/27/15 , edited 6/29/15
ya this problem started around last week, any video i watch doesnt start, its just black with nothing happening. i played videos fine before and always but now i cant watch anything, the crunchyroll works fine on my phone but on my computer , nothing works all of a sudden. i dunno what to do so im asking for help.

i dont think its an internet problem since i can stream on my phone. somethings afoot.
Der Zoodirektor
23415 cr points
Send Message: Send PM GB Post
34 / M / Germany
Online
Posted 6/27/15
Did you try another browser yet?

Also, check your flash player installation.
9021 cr points
Send Message: Send PM GB Post
30 / M
Offline
Posted 6/29/15
I have this problem also. It was very strange, I went to the next ep and it just never loaded the video. The ads play, and then it's just a black box with a --:--/--:-- timer. I've tried restarting, updating Flash, various levels of cache clears, everything listed in the help pages, and still no dice. Also no contact from support staff in over 48 hours.
43650 cr points
Send Message: Send PM GB Post
60 / M / Earth
Offline
Posted 6/29/15

Decibal wrote:

I have this problem also. It was very strange, I went to the next ep and it just never loaded the video. The ads play, and then it's just a black box with a --:--/--:-- timer. I've tried restarting, updating Flash, various levels of cache clears, everything listed in the help pages, and still no dice. Also no contact from support staff in over 48 hours.


Do you have any extensions installed, such as "Https Everywhere"? If you do, try disabling them one at a time (or all at once for that matter), restart the browser, and see if it "fixes" the problem.
9021 cr points
Send Message: Send PM GB Post
30 / M
Offline
Posted 6/30/15
That doesn't help either, even a fresh install of Chrome won't play anything. Also, why would it start happening between videos? It's not like I installed anything while watching.
43650 cr points
Send Message: Send PM GB Post
60 / M / Earth
Offline
Posted 6/30/15

Decibal wrote:

That doesn't help either, even a fresh install of Chrome won't play anything. Also, why would it start happening between videos? It's not like I installed anything while watching.


Might be something wonky with commercials... Check your private messages to try a 2 day pass I happened to just get recently to see if that makes a difference...
9021 cr points
Send Message: Send PM GB Post
30 / M
Offline
Posted 6/30/15
Thanks for the pass. I tried it but the problem still exists, I just don't have an add before the black box loads.
18072 cr points
Send Message: Send PM GB Post
56 / M / Texas
Offline
Posted 6/30/15
I've been having this issue too . Switching from a wireless pc to hardwired one didn't improve anything . But a get a pretty black screen . It's funny how a "grey area" site can use HTML5 just fine & a premium site won't use it (or fix their player)...
9021 cr points
Send Message: Send PM GB Post
30 / M
Offline
Posted 7/13/15
So, still nothing. Back and forth with support, and still nothing. Sigh.
Der Zoodirektor
23415 cr points
Send Message: Send PM GB Post
34 / M / Germany
Online
Posted 7/13/15
Sounds like you don't have a working route to our CDN.
What's your internet provider?
You must be logged in to post.