First  Prev  1  2  Next  Last
Post Reply New season is starting, we need our queues fixed!
35060 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M
Offline
Posted 6/30/15
Almost everything in our queues are about change this week, and it is still broken.

Please fix this, or at least make the new calendar available to everyone until you fix it.
8524 cr points
Send Message: Send PM GB Post
14 / M
Offline
Posted 6/30/15
My que is glitched aswell. If it dosent load to the next anime in the que when you watch 1 then close crunchy roll go back on the anime and skip to the end and it will load to the next anime.
52525 cr points
Send Message: Send PM GB Post
M
Offline
Posted 6/30/15
I think I noticed this on the PS4 but i just went to videos and watched the next show, wasn't a big deal
JDTAY 
14339 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M / North Carolina
Offline
Posted 6/30/15
Oddly enough, my queue's been fine for at least five days now. If I figure out what I did to fix it, I'll tell you.
8009 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Online
Posted 6/30/15
My que won't allow me to remove series. When i click remove it says it is removed. But a page refresh makes the appear again.
41324 cr points
Send Message: Send PM GB Post
54 / M / East Coast
Offline
Posted 7/1/15
I had problems befure vut find keeping your queue small works well!

My deletes worked fine / however only the arrow works and not the drag n paste!

Remember new shows wont show until a video . or PV is on the show Page !
13076 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 7/2/15 , edited 7/12/15
The fix i normally use to sort the queue out doesn't seem to work anymore, I'm having the same problem in that my queue is showing what i had a couple weeks ago and it isn't showing the ones i added recently either. Removal does nothing after refresh. So any new fixes?

Edit: I may have figured out a way to fix this bug (although its a bit weird), It's easy enough all you need to do is move about 5-6 shows to different parts of your queue and then move one that you have already moved to the top and then remove it from your queue. Refresh the page and it should be fixed.
41887 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / USA
Offline
Posted 7/2/15
Queue is broken, and the issue gets worse each time it happens
11137 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M
Offline
Posted 7/2/15 , edited 7/3/15

ZaruTicher wrote:

The fix i normally use to sort the queue out doesn't seem to work anymore, I'm having the same problem in that my queue is showing what i had a couple weeks ago and it isn't showing the ones i added recently either. Removal does nothing after refresh. So any new fixes?

Edit: I may have figured out a way to fix this bug (although its a bit weird), It's easy enough all you need to do is move about 5-6 shows to different parts of your queue and then move one that you have already moved to the top and then remove it from your queue. Refresh the page and it should be fixed.


this worked
12717 cr points
Send Message: Send PM GB Post
20 / M
Offline
Posted 7/3/15
I can't seem to add shows to my queue because they said their already there but when I check their not, any advice?
41016 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / F
Offline
Posted 7/3/15
I can't add, nor remove shows. I've done the mixing up the order and tried removing but when I refresh, everything is back in the same place I had when I started.

Please fix, CR!
17035 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / M / PA
Offline
Posted 7/3/15
IDK how you figured that out, but great job.
One Punch Mod
85837 cr points
Send Message: Send PM GB Post
F / Boston-ish
Offline
Posted 7/3/15 , edited 7/3/15

thatnerdyrunner95 wrote:

I can't seem to add shows to my queue because they said their already there but when I check their not, any advice?


Are these the new season shows you have added? It's normal (and not part of the known queue bug) when the new season starts for the shows to not be visible in your queue until the first episode (or a preview video) or episode placeholder is available.

If the show page for these shows doesn't yet have an episode/preview/placeholder displayed, that's why it would not be showing up in your queue.

If you can see an episode/preview/placeholder on the show page and still don't see them in your queue then that might be the known bug. The temporary fix is to move something in the queue and refresh it. Specifically recommended is to move the last show that you can see in the queue to top of the queue, then refresh the page. (This fix only tends to last a couple of days so it's something you have to keep doing).
12717 cr points
Send Message: Send PM GB Post
20 / M
Offline
Posted 7/3/15

lorreen wrote:


thatnerdyrunner95 wrote:

I can't seem to add shows to my queue because they said their already there but when I check their not, any advice?


Are these the new season shows you have added? It's normal (and not part of the known queue bug) when the new season starts for the shows to not be visible in your queue until the first episode (or a preview video) or episode placeholder is available.

If the show page for these shows doesn't yet have an episode/preview/placeholder displayed, that's why it would not be showing up in your queue.

If you can see an episode/preview/placeholder on the show page and still don't see them in your queue then that might be the known bug. The temporary fix is to move something in the queue and refresh it. Specifically recommended is to move the last show that you can see in the queue to top of the queue, then refresh the page. (This fix only tends to last a couple of days so it's something you have to keep doing).


Yeah it was 2 new shows that had their first episodes on today and then disagreed when I moved them from the bottom to top of my Queue, Ill try your trick and thanks for the help
58017 cr points
Send Message: Send PM GB Post
30 / M
Offline
Posted 7/9/15

ZaruTicher wrote:

The fix i normally use to sort the queue out doesn't seem to work anymore, I'm having the same problem in that my queue is showing what i had a couple weeks ago and it isn't showing the ones i added recently either. Removal does nothing after refresh. So any new fixes?

Edit: I may have figured out a way to fix this bug (although its a bit weird), It's easy enough all you need to do is move about 5-6 shows to different parts of your queue and then move one that you have already moved to the top and then remove it from your queue. Refresh the page and it should be fixed.


How long this will fix it is yet to be seen, but fantastic work finding this work around, it fixed it for me for now at least. Thank you! its been bugging me for weeks.
First  Prev  1  2  Next  Last
You must be logged in to post.