First  Prev  1  2  3  Next  Last
Post Reply Queue Constantly messing up?
6049 cr points
Send Message: Send PM GB Post
20 / M / Cannock
Offline
Posted 7/11/15
For the past week, my Queue never stays the same. If I add something, it doesnt show up and I cant re add it. Also, If I remove something, it comes back. If I re-arrange the list, it goes back to how it was before?
Is there a reason for this? it was fine up until last week and its getting frustrating to the point where its a pain to even watch on this site.
5005 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 7/11/15
Same here
One Punch Mod
85810 cr points
Send Message: Send PM GB Post
F / Boston-ish
Offline
Posted 7/11/15 , edited 7/11/15

SugarTitSenpai wrote:
For the past week, my Queue never stays the same. If I add something, it doesnt show up and I cant re add it. Also, If I remove something, it comes back. If I re-arrange the list, it goes back to how it was before?
Is there a reason for this? it was fine up until last week and its getting frustrating to the point where its a pain to even watch on this site.


wesaustin wrote:
Same here


This is a known issue that several people have been experiencing (for several weeks in some cases), but it's not happening for everybody. An engineer has been assigned. Not known how soon it will be fixed.

A temporary workaround that seems to be working for most is to:

1) Move the last item displayed in your queue to the top (may also work if choosing other items in your queue, I believe)
2) Refresh the queue page

This should result in items you've removed from queue no longer being displayed, and newly added items showing up.*

It is known that this "sticks" only temporarily and that you'll need to repeat it every couple of days.

*Note that when adding new season simulcasts to the queue it is normal for them not to be displayed in the queue until there is an actual episode or episode placeholder being displayed on the show's page --This shouldn't be too much of an issue right now since most of the season shows now have at least one episode up.
Harag 
10021 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Online
Posted 7/11/15
I tried your solution and it does nothing unfortunately.
5 cr points
Send Message: Send PM GB Post
47 / M
Offline
Posted 7/11/15
Try moving the last item in your queue to the top and then removing it. This fixed my queue.
32010 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 7/11/15
this worked for me but still a issue that i shouldn't have to move around my queue to get my new episodes to show up.
1026 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M
Offline
Posted 7/11/15
same, my queue is always messed up.
13097 cr points
Send Message: Send PM GB Post
31 / M / Michigan
Offline
Posted 7/11/15 , edited 7/12/15
I really wish this would be fixed, it's been going on for quite some time now..
18442 cr points
Send Message: Send PM GB Post
25 / M / New Orleans
Offline
Posted 7/11/15 , edited 7/12/15
I just lost my whole summer simulcast :/ talk about a great wake up call
21029 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 7/11/15
The new xbox one app sucks constantly crashing because I have a large quoue well to bad I cant remember more than 300 titles just wish you guys can fix it
33211 cr points
Send Message: Send PM GB Post
39 / M / Northern CA
Offline
Posted 7/11/15
Yeah, I've been using Crunchy on Roku and have had this issue for a couple of weeks. As a paying customer, I want this fixed.
17735 cr points
Send Message: Send PM GB Post
55 / M /
Offline
Posted 7/11/15
The solution worked ONCE.Now the old shows are back and the new ones gone. I am getting very irate.
15336 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Western Europe
Offline
Posted 7/11/15
Every time I log in, I have to fix my queue again... Putting the last item at the top and refreshing doesn't work.
I have to remove all the old items and refresh till I have all the new shows back. It's annoying
17056 cr points
Send Message: Send PM GB Post
30 / M
Offline
Posted 7/11/15
Worked for my que.
9 cr points
Send Message: Send PM GB Post
40 / M / Orem, Utah
Offline
Posted 7/11/15
worked ... then I came back a couple days later and no luck
First  Prev  1  2  3  Next  Last
You must be logged in to post.