First  Prev  1  2  3  Next  Last
Post Reply "Queue" under "My Shows" on Wii U app is not populating.
11064 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M / Montreal, Quebec...
Offline
Posted 9/22/15
Happens to me too... and it seems to happen to XBox One users too... That's so very weird.
Been a bit more than a week now... I can still do by looking at my queue on my phone and searching for the anime I want to watch... but really...
1022 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M / Yuasa Masaaki's mind
Offline
Posted 9/23/15
Having the same issue!
Though worth mentioning is the "History"-section of My Shows still seems functional, as a less hefty workaround to ongoing watching.
19014 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26
Offline
Posted 9/23/15
Same issue here for the last week or so. Any explainations?
5007 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M
Offline
Posted 9/26/15
I also still have this issue. Lol, does crunchyroll not communicate at all about problems like these? Guess I won't be renewing my account next month.
sjmmoc 
5168 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Online
Posted 9/28/15
Been having this issue for several weeks now. Getting kinda old.
4036 cr points
Send Message: Send PM GB Post
19 / M / Pennsylvania, USA
Online
Posted 9/28/15
I am also having this issue and have been for a while. Emailed support and didn't get a response. I agree that it would be nice to hear some more information about whether crunchyroll is aware of the issue and fixing it.
58668 cr points
Send Message: Send PM GB Post
30 / M / Dallas, TX
Online
Posted 9/28/15 , edited 9/29/15
Check your /queue online, and look for any blank thumbnails. The Princess and the Pilot movie was improperly marked, and the XB1 app's queue would not display until I fixed it.
12032 cr points
Send Message: Send PM GB Post
30 / M / Phoenix
Offline
Posted 9/29/15

eyeofpain wrote:

Check your /queue online, and look for any blank thumbnails. The Princess and the Pilot movie was improperly marked, and the XB1 app's queue would not display until I fixed it.


Kite was apparently causing the issue for me; I just started one of the videos on my browser and my Wii U queue reappeared. Thanks for the advice!
3228 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 9/29/15
The issue seems to be resolved for me.

Earlier (probably about 10 or 12 hours ago), I was still having the issue, but I just checked again and it seems to be corrected.

Will update if it goes wanky again.
1022 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M / Yuasa Masaaki's mind
Offline
Posted 9/30/15
Same as above, queue seems to be working fine again. Updated Smash Bros? lol
11064 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M / Montreal, Quebec...
Offline
Posted 9/30/15
It was kite for me too!
4034 cr points
Send Message: Send PM GB Post
30 / F
Offline
Posted 9/30/15 , edited 9/30/15

harunobu27 wrote:


eyeofpain wrote:

Check your /queue online, and look for any blank thumbnails. The Princess and the Pilot movie was improperly marked, and the XB1 app's queue would not display until I fixed it.


Kite was apparently causing the issue for me; I just started one of the videos on my browser and my Wii U queue reappeared. Thanks for the advice!



Thank you!! I had been having this issue with my WiiU app for a couple of weeks now but have been just searching for them manually.

I added Seitokai No Ichizon –Student Council’s Discretion to my queue. When I looked it up on my PC it showed the icon like this :



I should add this was the only anime in my queue list that was missing the image so as soon as I removed it from my queue and refreshed my queue on my WiiU app it seemed to solve the issue. I tried to see if adding the anime back would help make the thumbnail picture come up but it was still showing no image. And sure enough with that anime added back to my bookmarks it prevented my queue showing up on the WiiU app. Once again the fix for me was removing it from my queue for it to work on the app.

I sent an email to CR about 2 weeks when this started to happen for me but I guess I will send another with more details to see if this can be fixed or not.
58668 cr points
Send Message: Send PM GB Post
30 / M / Dallas, TX
Online
Posted 9/30/15


Re-watching the last 30 seconds or so of the last episode you watched should reset the queue to show the correct video.
4034 cr points
Send Message: Send PM GB Post
30 / F
Offline
Posted 10/7/15

eyeofpain wrote:



Re-watching the last 30 seconds or so of the last episode you watched should reset the queue to show the correct video.



Thank you for the suggestion but that doesn't seem to fix the problem with not being able to add Seitokai No Ichizon –Student Council’s Discretion to my queue. I hadn't watched it before and I watched a few episodes but still it will mess up my queue not showing up on the WiiU console. (again if I do this from my laptop it would be fine)

The only solution is to be rid of this anime since the thumbnail of the anime is possibly corrupted.
65267 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / milton ontario
Offline
Posted 10/9/15

eyeofpain wrote:

Check your /queue online, and look for any blank thumbnails. The Princess and the Pilot movie was improperly marked, and the XB1 app's queue would not display until I fixed it.


Yay that worked for me, its kinda a strange bug not only the blank thumbnail but also that it stops the queue from showing up in the wii u menu
First  Prev  1  2  3  Next  Last
You must be logged in to post.