Post Reply CrunchyRoll web page stuck in redirect loop in Chrome?
4024 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / North Carolina, USA
Offline
Posted 9/24/15
I seem to be having a particularly odd issue with just this website in particular when using the Chrome browser. Just to be clear, I've seen a lot of discussions of videos not loading in Chrome and this is not that. Whenever I try to access the website (any part of the website. Forums, streams, it doesn't make a difference) in Chrome, it simply does not load. The browser processes the request, loads for about half a second to a second, and then restarts the process over again.

Now, my google-fu doesn't seem to have turned up much of anything, but I feel like I've gone through all the basic troubleshooting steps (including some of the ones suggested in the "videos not playing" threads). I've cleared the cache and trashed all the cookies. I've tried disabling all of my add-ons, just in case it may be an issue with one of those. I've also tried disabling Chrome's built-in Flash.

I also figured that it may be an issue with the browser itself, but over the course of the last two months, I know that Chrome has updated a number of times, including having gone from version 45 to 47. Furthermore, the website works just fine (albeit, a bit laggy) in IE11.

So... What troubleshooting steps have I missed?

Computer info:
-Windows 8.1 Pro x64
-Core i7-3770k
-Sapphire 7970 GHz Edition
-16GB RAM.
10 cr points
Send Message: Send PM GB Post
20
Offline
Posted 2/25/17 , edited 2/25/17
are you using any plugins?

I had the same problem and fixed it by disabling the "Block all unencrypted requests" option in https everywhere
You must be logged in to post.