Post Reply Unable to read ANY Manga
28450 cr points
Send Message: Send PM GB Post
47 / M / Пенсильвания, США
Offline
Posted 11/28/15 , edited 11/28/15
Hi there,I typically check out the manga updates on Tuesdays or Wednesday nights. This week when I dropped by the latest chapters all opened up to a page with the typical reader blank. I thought it might just be a delay in the upload, however I stopped by today and it was the same, and all the mangas were the same.

The chapter selection pages are normal but the reader pages are looking like this:

A postage stamp black box appears in the upper left corner when the cursor is placed there.


On Mac OS X 10.7.5
Firefox 42.0
Shockwave Flash 19.0 r 0


Any suggestions?
42650 cr points
Send Message: Send PM GB Post
60 / M / Earth
Offline
Posted 11/28/15

Shishiosa wrote:

On Mac OS X 10.7.5
Firefox 42.0
Shockwave Flash 19.0 r 0


Chrome Version 46.0.2490.86 m, Windoze 8.1 here, no problems reading any of it.

Also no problems on my Kindle Fire HD, which I even had to sideload with the android app from 1mobil market because CR doesn't make an official one, and google won't cooperate with Amazon.

Did you try any other browsers, tablets, smartphones, etc? Maybe Mac and Flash aren't playing nice...
28450 cr points
Send Message: Send PM GB Post
47 / M / Пенсильвания, США
Offline
Posted 11/28/15
It's the same on all the comp browsers. My Kindle, like me, is on the old side and has never worked on the Manga, the same stands true for my phone.
Brand Manager
31482 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / F / San Francisco
Offline
Posted 11/30/15

Shishiosa wrote:

It's the same on all the comp browsers. My Kindle, like me, is on the old side and has never worked on the Manga, the same stands true for my phone.


Are you still having this issue? I'm able to view the most recent chapter on Chrome browser on a Mac. Please let me know if you're still experiencing this and I'll get it looked into ASAP, thanks and apologies for any inconvenience!
37709 cr points
Send Message: Send PM GB Post
45 / Seattle
Offline
Posted 11/30/15 , edited 11/30/15

Shishiosa wrote:

It's the same on all the comp browsers. My Kindle, like me, is on the old side and has never worked on the Manga, the same stands true for my phone.


It appears to be up at the moment (at least for me as well), but yeah - if the manga server went down for a couple of days* again, it wouldn't be much of a shock. It did the same thing twice in September.

Sorry that I can't confirm whether you guys' experience happened here too. I used to check twice a day (once before 5pm and once after, because they often don't show up until after 5pm)... but lately, I haven't had the heart for it. (⌣_⌣) Instead, I just memorize the most recent chapter numbers for the ones I follow and check them one-by-one every few days.

* - Excuse me, I meant to say "needed maintenance" (of the unscheduled and unannounced variety) for a couple of days.
28450 cr points
Send Message: Send PM GB Post
47 / M / Пенсильвания, США
Offline
Posted 11/30/15
As I said, it may just be me but it still the same on ALL mangas on both Safari and Firefox. I don't use Chrome, and won't, so if that's the solution then I thank you but will do without.
Otter Modder
42366 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / Florida
Offline
Posted 11/30/15
This isn't a manga chapter problem, but a 'it isn't even loading the manga reader flash object' problem. To help narrow down the cause, trying Chrome would be a good start simply because it uses a different version of flash that is bundled with it and may point to your flash install being the cause. Outside of that, posting your console output to see if there are any errors or a list of addons you are using. What happens when you navigate to this page: http://www.crunchyroll.com/versioned_assets/MangaViewer.4766516a.swf?
28450 cr points
Send Message: Send PM GB Post
47 / M / Пенсильвания, США
Offline
Posted 12/1/15
Going to that site opened the manga reader's navigation bars just fine and a quick visit to the manga pages show that it's working fine.

Thanks for the help.
You must be logged in to post.