Post Reply My account is supposed to be premium but none of the premium features work
16005 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 12/14/15
So my account is supposed to be premium but none of the premium features work. When I click profile and go to settings, you can see that it says premium like the image below:



But then when i go to profile and just view my profile, it says i have a normal account like below:



And when I try to watch some sort of new video that only premium members can view, this is what I see, it won't let me view it:



I have sent something into support already, but all they said was that my account was premium and that I should try to reset my cookies and cache and use a different browser. I have tried all this, it still does not work. And I only have a single account, and that is the one that I have been logging into.

So my account is really messed up and I don't know what to do
16005 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 12/14/15
Ok its fixed now. I just got an email from support and now it works.
17031 cr points
Send Message: Send PM GB Post
28 / F
Offline
Posted 11/8/17
i am having the exact same problem. hasnt been fixed yet
6007 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 11/9/17
I'm having the same exact problem. Hopefully they contact me back soon...
51190 cr points
Send Message: Send PM GB Post
61 / M / Earth
Offline
Posted 11/9/17 , edited 11/9/17

yamaterailgun wrote:

I'm having the same exact problem. Hopefully they contact me back soon...


Out of curiosity, if you log out and then back in, does that change it? (or clear your cookies, which should amount to the same thing).
6007 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 11/9/17
Either you have really good timing, or you've had this happened before. I started logged out, so If figured that wouldn't fix it. Thanks bro.
You must be logged in to post.