Post Reply Video won't play on any browser
3007 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 3/5/16
Can anyone help me and tell how to fix this problem?

Video won't load on any browser. Just white screen on internet explorer. On mozilla, it just won't load and a pop up message that shockwave player maybe busy (i just reinstalled it). On Chrome, the video is there but won't play.

I also already installed all my windows updates.

I've been watching just the other day so I'm not sure why this is happening now.

Thanks in advance for those who have any suggestions
Dragon
58377 cr points
Send Message: Send PM GB Post
37 / M
Online
Posted 3/5/16

Rapunzel14 wrote:

Can anyone help me and tell how to fix this problem?

Video won't load on any browser. Just white screen on internet explorer. On mozilla, it just won't load and a pop up message that shockwave player maybe busy (i just reinstalled it). On Chrome, the video is there but won't play.

I also already installed all my windows updates.

I've been watching just the other day so I'm not sure why this is happening now.

Thanks in advance for those who have any suggestions


Moved this over to support, hopefully someone here knows! There have been a few other threads like this in here, but I'm not sure which (if any) would be applicable to your problem. Might take a quick peek around, it's possible the fix is already here.
3007 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 3/5/16
Oh i didn't know I can move this post. I actually created another one under here. Well, i don't know how to delete the other one either. I'm new to the forum. lol
You must be logged in to post.