Post Reply Anyone Else not able to view the Release Calendar?
1283 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M / Toronto/Calgary C...
Offline
Posted 3/13/16
Everytime I click on it, it gives me a error message and its been like that for a few weeks now? anyone else have this problem?
One Punch Mod
98431 cr points
Send Message: Send PM GB Post
F / Boston-ish
Offline
Posted 3/13/16

MrHickey wrote:

Everytime I click on it, it gives me a error message and its been like that for a few weeks now? anyone else have this problem?


You mean this one?

http://www.crunchyroll.com/simulcastcalendar

Where are you clicking to get to it? I'm having no problem either by using a direct url or using the "see full release calendar" link from the home page.


BTW, I"ve moved this to the Site Support forum.
1283 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M / Toronto/Calgary C...
Offline
Posted 3/13/16
Every way gives me the same message. and you link did aswell
106157 cr points
Send Message: Send PM GB Post
57 / M / U.S.A. (mid-south)
Offline
Posted 3/13/16

MrHickey wrote:

Every way gives me the same message. and you link did aswell

No error for me in Firefox, Chrome, or Edge. Have you tried it in a different browser?

14253 cr points
Send Message: Send PM GB Post
28
Offline
Posted 3/13/16
what does the error message say? I would try another browser or reset your browser.
1283 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M / Toronto/Calgary C...
Offline
Posted 3/14/16
This is what I get and Ive tried using explorer adn chrome i even un installed chrome and re installed it. rest of site works perfect



1283 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M / Toronto/Calgary C...
Offline
Posted 3/24/16
bump anyone?
59738 cr points
Send Message: Send PM GB Post
31 / M / Dallas, TX
Online
Posted 3/24/16

MrHickey wrote:

bump anyone?


Editing your post bumps the thread the same as a new message, and doesn't result in a double-post.
74007 cr points
Send Message: Send PM GB Post
43 / M
Offline
Posted 4/1/16
I have the exact same issue. For me, it started one week ago (Easter weekend). I've tried multiple browsers, wiping cookies etc. No luck so far.
You must be logged in to post.