Post Reply Page issues after chrome update
17 cr points
Send Message: Send PM GB Post
28 / M
Offline
Posted 4/21/16
After updating chrome to Version 50.0.2661.75 m the crunchyroll banner icon along with the icons for log in, queue, and random are all extremely oversized and has caused a shift in the rest of the site. I can barely navigate the site apart from sifting through my queue. Anyone have any insights?
43664 cr points
Send Message: Send PM GB Post
60 / M / Earth
Offline
Posted 4/21/16
Looks the same to me before and after on Win 8.1... Although, I do see another update happened again today. Now at version 50.0.2661.87 m
29118 cr points
Send Message: Send PM GB Post
83 / F / Bite the pillow.
Offline
Posted 4/21/16 , edited 4/21/16

Anthrockz wrote:

After updating chrome to Version 50.0.2661.75 m the crunchyroll banner icon along with the icons for log in, queue, and random are all extremely oversized and has caused a shift in the rest of the site. I can barely navigate the site apart from sifting through my queue. Anyone have any insights?
I have the latest Chrome build and everything looks fine here. Have you tried deleting your browser cache, cookies, etc., and doing a full restart?
One Punch Mod
85944 cr points
Send Message: Send PM GB Post
F / Boston-ish
Offline
Posted 4/21/16

Anthrockz wrote:

After updating chrome to Version 50.0.2661.75 m the crunchyroll banner icon along with the icons for log in, queue, and random are all extremely oversized and has caused a shift in the rest of the site. I can barely navigate the site apart from sifting through my queue. Anyone have any insights?


I just updated to Version 50.0.2661.87 m, and everything looks fine.
17 cr points
Send Message: Send PM GB Post
28 / M
Offline
Posted 4/21/16

Hairbelly wrote:


Anthrockz wrote:

After updating chrome to Version 50.0.2661.75 m the crunchyroll banner icon along with the icons for log in, queue, and random are all extremely oversized and has caused a shift in the rest of the site. I can barely navigate the site apart from sifting through my queue. Anyone have any insights?
I have the latest Chrome build and everything looks fine here. Have you tried deleting your browser cache, cookies, etc., and doing a full restart?


Thanks Hairbelly,
Clearing cache/cookies fixed it.
You must be logged in to post.