Post Reply Windows 10 App and some Videos
65084 cr points
Send Message: Send PM GB Post
44 / M / Minnesota
Online
Posted 7/3/16
I'm wondering if everyone is having an issue with some videos not playing or saying there is a network error. To name one specific ReLife has done this since Episode 2. Episode 1 worked just fine but past that I have to use the web and not the app.

have seen this one a few other shows but don't remember them off the top of my head.

21128 cr points
Send Message: Send PM GB Post
33 / M / Montreal, Canada
Online
Posted 7/6/16
I started to have that problem yesterday. It's not the device but the app since I tried the same video on both my Windows Phone and my desktop. Both times New Game episode one and now the latest Twin star exorcist are giving me the "no network" message.
57516 cr points
Send Message: Send PM GB Post
34 / M
Offline
Posted 7/6/16
Yes, I have been getting this same error. It says to check the connection which is fine... Just keeps giving me an error about 75% of the time. :/
44993 cr points
Send Message: Send PM GB Post
28 / M / Michigan
Offline
Posted 7/8/16
ive noticed an issue with subtitles not showing up or showing up late
Der Zoodirektor
26157 cr points
Send Message: Send PM GB Post
35 / M / Germany
Online
Posted 7/8/16 , edited 7/8/16

otakuforlife wrote:

Yes, I have been getting this same error. It says to check the connection which is fine... Just keeps giving me an error about 75% of the time. :/


The error basically means that the encode for your selected language has not completed yet. This may happen every now and then for various reasons. Usually it should go away given time. If it's not gone an hour later, send us a ticket to /contact and we'll see to fixing it ASAP. Sorry about that.
65084 cr points
Send Message: Send PM GB Post
44 / M / Minnesota
Online
Posted 7/8/16
my Selected language is English... I'm getting this error on things that are a few days old not recent items.
65084 cr points
Send Message: Send PM GB Post
44 / M / Minnesota
Online
Posted 7/8/16
Just got another 2 anime that do the same thing... entered a ticket like Shinryou said and the wonderful response said to clear my browser cache and change to openDNS... same message I have gotten for streaming issues from the website.

Seems like the initial email is not even read.
Posted 7/9/16

shinryou wrote:

The error basically means that the encode for your selected language has not completed yet. This may happen every now and then for various reasons. Usually it should go away given time. If it's not gone an hour later, send us a ticket to /contact and we'll see to fixing it ASAP. Sorry about that.

I also noticed some problems with the UWP app for certain videos. For instance, I did get this error for serval episodes of ReLife days after they were added while many other videos are just working fine. Now I also can't open the first episode of Alderamin on the sky. So I personally don't think it's an encode in process unless it takes up more than half a day.

It always gives the generic error "Something went wrong. Check your internet connection." after selecting the video instantly. Though those videos work fine on my PS3 and android phone.
semola 
5015 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 9/12/16
I have the same Issue.
When new premium episode has released i can see it on web browser
and on android app, but not in windows 10 app.
Some time later (i tried next day) works correctly...

I have seen the problem with Re:zero e New Game, my language is italian.
59752 cr points
Send Message: Send PM GB Post
31 / M / Dallas, TX
Offline
Posted 9/12/16

semola wrote:

I have the same Issue.
When new premium episode has released i can see it on web browser
and on android app, but not in windows 10 app.
Some time later (i tried next day) works correctly...

I have seen the problem with Re:zero e New Game, my language is italian.


Different encodes for the different devices/apps can take different amounts of time to complete, so new episodes may not all be ready immediately at launch time.
Der Zoodirektor
26157 cr points
Send Message: Send PM GB Post
35 / M / Germany
Online
Posted 9/12/16

semola wrote:

I have the same Issue.
When new premium episode has released i can see it on web browser
and on android app, but not in windows 10 app.
Some time later (i tried next day) works correctly...

I have seen the problem with Re:zero e New Game, my language is italian.


It may take 30 to 60 minutes post launch on the Windows 10 app for some content to become available. Sorry about that.
semola 
5015 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 9/12/16
OK, thank you.
You must be logged in to post.