Post Reply #18 of Ashibe doesn't work
860 cr points
Send Message: Send PM GB Post
31 / F / Nanaimo, BC, Canada
Offline
Posted 10/22/16
Episode #18 of "Ashibe" doesn't work for me no matter how I refresh! My modem/router is OK, it's just upside in my suite; I do have Flash. Right now the weather is crummy and there's a cold draft from a hole my Dad made for the wiring
One Punch Mod
85861 cr points
Send Message: Send PM GB Post
F / Boston-ish
Offline
Posted 10/22/16 , edited 10/22/16

Underland68 wrote:

Episode #18 of "Ashibe" doesn't work for me no matter how I refresh! My modem/router is OK, it's just upside in my suite; I do have Flash. Right now the weather is crummy and there's a cold draft from a hole my Dad made for the wiring


I've moved this over to the Site Support forum.

Did you try watching at a different resolution than your default? Sometimes things are messed up with one particular resolution but another will work fine.

ETA: Nevermind. I just tried them all and none of them worked (though It's fine on my Roku).

You might want to report it directly to customer support. There's a link below the video, or just click here: /contact
860 cr points
Send Message: Send PM GB Post
31 / F / Nanaimo, BC, Canada
Offline
Posted 10/22/16

lorreen wrote:


Underland68 wrote:

Episode #18 of "Ashibe" doesn't work for me no matter how I refresh! My modem/router is OK, it's just upside in my suite; I do have Flash. Right now the weather is crummy and there's a cold draft from a hole my Dad made for the wiring


I've moved this over to the Site Support forum.

Did you try watching at a different resolution than your default? Sometimes things are messed up with one particular resolution but another will work fine.

ETA: Nevermind. I just tried them all and none of them worked (though It's fine on my Roku).

You might want to report it directly to customer support. There's a link below the video, or just click here: /contact



Yes I tried. I hate it when I have techno bad-luck

You must be logged in to post.