Post Reply Advertisement Issues
51 cr points
Send Message: Send PM GB Post
30 / M / United States
Offline
Posted 10/23/16
I've repeatedly tried to watch the third episode of Izetta: The Last Witch, and every time I get past the opening credits the first cluster of advertisement videos refuses to load. The ad video that runs right before the episode plays just fine, but when it gets to that first big set of ads the whole thing freezes up. I've tried using two different browsers, and I've also updated my Flash Player and even installed Shockwave Flash. Nothing has worked. I don't know if it's some problem with one of the ad videos in that first cluster attached to the episode or if it's a problem with the site itself.

What I would like to know is, has anyone else been having this problem, and what can be done to fix it?
The Wise Wizard
100935 cr points
Send Message: Send PM GB Post
56 / M / U.S.A. (mid-south)
Offline
Posted 10/23/16

Atem634 wrote:

What I would like to know is, has anyone else been having this problem, and what can be done to fix it?

While it won't fix it, I can send you a 48 hour guest pass so you can bypass the problem. Just let me know.

51 cr points
Send Message: Send PM GB Post
30 / M / United States
Offline
Posted 10/24/16
I suppose that's better than nothing for now. Go ahead.
The Wise Wizard
100935 cr points
Send Message: Send PM GB Post
56 / M / U.S.A. (mid-south)
Offline
Posted 10/24/16

Atem634 wrote:

I suppose that's better than nothing for now. Go ahead.

Done.

Hopefully it is just a problem specific to that episode, and not specific to a certain ad (which would mean it could easily pop up again after the guest pass expires).

51 cr points
Send Message: Send PM GB Post
30 / M / United States
Offline
Posted 10/24/16
I really hope that's the case too. Thanks for the guest pass, man. Really appreciate it.
You must be logged in to post.