Post Reply Ads not playing
3 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 10/25/16
When i start a episode the initial ad show as normal, but on the second ad (after the anime intro) and the subsequents don't show, instead a black screen appear, then after 5+ minutes the episode continues (not showing any ad).
Sorry for bad english.
25 cr points
Send Message: Send PM GB Post
36 / M
Online
Posted 10/26/16
Similar for me, but it'll happen with any ad. It'll become a black screen randomly or if I try to skip an ad. I keep on having to refresh to finish episodes because the ads turn the screen black permanently.
10 cr points
Send Message: Send PM GB Post
F
Offline
Posted 10/26/16
I have the same problem. for me is not with every ad, just the ones that have the counter of 10 seconds before skip. The screen goes black and the app not responds anymore.
557 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / M / Southwest Finland
Offline
Posted 12/7/16
Everytime when I start watching at the start I get like 3 ads.
Is there a limit how long you must watch ads?
7 cr points
Send Message: Send PM GB Post
25 / M / Derby, UK
Offline
Posted 12/12/16
I'm getting this problem on Android too but only when using WiFi. If I'm using mobile data (4g) it's fine but as soon as I switch to WiFi the ads don't load. The episodes themselves load fine over wifi though, it's just the ads that don't
59136 cr points
Send Message: Send PM GB Post
30 / M / Dallas, TX
Offline
Posted 12/13/16

willetts1991 wrote:

I'm getting this problem on Android too but only when using WiFi. If I'm using mobile data (4g) it's fine but as soon as I switch to WiFi the ads don't load. The episodes themselves load fine over wifi though, it's just the ads that don't


Is it any WiFi connection, or just a specific network? Are you blocking any ad networks through your WiFi connection?
7 cr points
Send Message: Send PM GB Post
25 / M / Derby, UK
Offline
Posted 12/13/16

eyeofpain wrote:


willetts1991 wrote:

I'm getting this problem on Android too but only when using WiFi. If I'm using mobile data (4g) it's fine but as soon as I switch to WiFi the ads don't load. The episodes themselves load fine over wifi though, it's just the ads that don't


Is it any WiFi connection, or just a specific network? Are you blocking any ad networks through your WiFi connection?


It's my work's WiFi so you may be right that there might be some kind of ad blocker being used. In which case I probably won't be able to do anything about it Thanks for the reply!

You must be logged in to post.