Post Reply Two major site issues on iOS devices!
8099 cr points
Send Message: Send PM GB Post
43 / M
Offline
Posted 4/10/17 , edited 4/10/17
The other issue is under setting help contact us loads nothing the links dead and it's not working properly! No way to get help from CR under setting and in the contact place! This may be on purpose! It's annoying. Also after the VRV upgrade que issues like it not loading is the new normal on CR. One can hope to see site stability return.
8099 cr points
Send Message: Send PM GB Post
43 / M
Offline
Posted 4/10/17 , edited 4/10/17
uploads not working either?
8099 cr points
Send Message: Send PM GB Post
43 / M
Offline
Posted 4/10/17 , edited 4/10/17
8099 cr points
Send Message: Send PM GB Post
43 / M
Offline
Posted 4/10/17
I attempted to upload screen shots of the errors but nothing gets posted!
8099 cr points
Send Message: Send PM GB Post
43 / M
Offline
Posted 4/10/17
I am now getting a cloud fair error when trying to use the web site to access the que. I have a screen shot but it will not let me post it so...

106683 cr points
Send Message: Send PM GB Post
57 / M / U.S.A. (mid-south)
Online
Posted 4/11/17

catseyestiger wrote:

I have a screen shot but it will not let me post it so...


There is still a bug that inserts an unneeded "$" into the code for the image. Remove that (as I've done in your quoted image), and it will work.

Also, it is not necessary to post a new message each time if there are no messages after yours from anyone else. Just use the "Edit" link at the top right of your message. This also bumps the topic the same as posting a new message does.

You must be logged in to post.