Post Reply Weird site problem
12216 cr points
Send Message: Send PM GB Post
46 / M / West Virgina
Offline
Posted 6/24/17
I'm currently running into an odd problem and thought i would ask here for assistance. I'm running firefox and win 7, my issue is that i can look and work most of the site, i can see the main page click on the forums and news buttons even get videos to play. When i click the Shows button, it makes firefox go unresponsive. A few times it'll choke for a minute then lead me to the Shows page, but every time i try to click on the alphabetical page,it just crashes out on firefox.

I've just recently started to get this. I'm hoping someone can help me fix it. I can do an odd work around to run videos but using the Shows or Alphabetical tabs are impossible. Any help would be appreciated.
3866 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 6/24/17
any screenshot of the problem you are talking about ?

I'm using an old laptop with Windows 7 and Firefox... but i'm not encountering the problems you are talking about

check your extensions as well
21651 cr points
Send Message: Send PM GB Post
The White House
Offline
Posted 6/25/17
Sounds like you need to clear your cache or remove some addons. That or your pc is out of memory.
49068 cr points
Send Message: Send PM GB Post
45 / M
Offline
Posted 6/27/17 , edited 6/27/17
I'm encountering the same problem. The site works fine all over, but I can't access the alphabetic list. The browser basically goes into this "svarer ikke" (Norwegian for whatever message you get when the browser just stops. "Does not respond", maybe?) The only extensions I have are Noscript and the one that comes with Kaspersky. I doubt it's a memory thing, because this has started somewhat recently. I can't tell when, since I usually stream Crunchy on my PS4 -- I usually only use the PC version when I need to grab screenshots for my reviews.

I do use Firefox, but my PC's running Windows 8 instead of 7 in this case.

Oh, and I tried deleting cookies/temporary internet files too. No go.
5 cr points
Send Message: Send PM GB Post
37 / M
Offline
Posted 6/27/17
I had the same issue. It seems to be related to NoScript and the Facebook.net script on the page. Disabling facebook.net script on the page in NoScript seems to have fixed the issue for me.

There is a discussion here about the issue: https://forums.informaction.com/viewtopic.php?f=7&t=22881&start=15
49068 cr points
Send Message: Send PM GB Post
45 / M
Offline
Posted 6/29/17
Hm. You are right. I blocked Facebook again (no big loss for me, since I'm not using it), and the alphabetical listing works just fine again.
You must be logged in to post.