Conversations between 3mbekk and nina23
  • nina23
    1/4/11
    ohooooooooooooiiiii..... wei ko pegi mne ha???? dah lame x bukak cr... bukak2 terigt kat ko lak!!!!!! idop lagi ke tuu?
  • 3mbekk
    1/1/09
    kyahahahaha...cube kalo ko ckp je dpan die...ha baru la brani gitu~mueheheheh
  • nina23
    1/1/09
    x kisah!! biar dier tahu!!... huhuhuhu T.T
  • 3mbekk
    1/1/09
    woi ko ni...jgn ckp sebarangan kat cni...nnt org tu tau..nahas ko~
  • nina23
    1/1/09
    be myself?... ok! huaaaaaaaaaaa T.T huhuhuhu ... budak alim online petang!!!
  • 3mbekk
    1/1/09
    =.=...sile2...xyah la sopan sgt..=.=...be urself~muehehehehhehe
  • nina23
    12/31/08
    *~*~tumpang lalu~*~*
  • 3mbekk
    12/30/08
    jap..lg satu...klaka la ko ni...muahahahahahahhahahahahahah...boleh x aku ckp ngan ko 'awak kite'?bes ckit...^^
  • 3mbekk
    12/30/08
    muahahaha...nina...x sangka tul la...nape ko x bgtau org ko nye result??xkkan ko malu kot??...muahahah rase cam nk bocor je ni...hohohoho
  • 3mbekk
    12/5/08
    wei bijak~~~tolong ckp sori kat adek ko tau...T.T...aku punye audi rosak...dan terpaksa of..sori sgt..T.T...ckp kat die tau..sori ..T.T
  • 3mbekk
    11/29/08
    woi nina~ko pegi cuti lg ke???lg skali hang x habaq kat gue...=.=...slamat la joe ade temankan gue..
  • 3mbekk
    11/25/08
    xpe2...aku igt....>.<....bak 10 ingit aku maap kan ko...muahahaha...(maen2 jek),,,
  • nina23
    11/25/08
    show spoiler comment
  • 3mbekk
    11/24/08
    wei bijak~pandai~nape lame sgt ko x on???ko pegi cuti ke???nape hang x habaq awal2.....=.=.....
  • 3mbekk
    11/19/08
    ni~no~ni~na~ mu x on ke ari ni???hebatnye~bkn ke ko 'die hard fan' on tetengah mlm buta?muahahah
  • 3mbekk
    11/11/08
    xpe....aiman x kisah...muahahhahah~anyway.....bgos gi skola...leh jumpe 'kwn'...paham2 la ek sape kwn ko tu...muahahahhahaa
  • nina23
    11/11/08
    sori ek~!... ym aku wat hal laa... xleh nk login plak T.T..... lagipon aku dah nk off ni... esok skola huhu T.T........bai bai
  • nina23
    11/10/08
    baiklah! haha aku solat punye !.. tata toto!
  • 3mbekk
    11/10/08
    ok la...gue bla dulu~tata~titi~tutu~jgn lupe subuh tau!!
  • 3mbekk
    11/10/08
    btul ko nk knal ngan die??tp die ckp kat aku....die xleh jumpe ko sbab jauh sgt...>.<..ape nk buat ek?
  • nina23
    11/10/08
    xpe la.... aku x nk berkenalan ngan tapak kaki ko!.. thnx for the offer.. hahah
  • 3mbekk
    11/10/08
    btul ek???kalo die dah tue pastu ko buat2 cam x kenal die...baek ko jage2...sbab nnt aku kenalkan kat ko tapak kaki aku^^
  • nina23
    11/10/08
    huhu tu la masalah aku ngan yamapi T.T.......tapi takpe.. yamapi tua pon aku nk!!... ^____^
  • 3mbekk
    11/10/08
    hahha mesti la...xpe2...truskan mimpi ko tu...aku doa agar ko berjaya jumpe ngan yamapi tu...agak2 la kan...bile ko dah besa...die dah tua kot...>.<
  • nina23
    11/10/08
    huih siap promote lagi tuu...huhu x kisah la.. aku nk yamapi gak!!! xmo org laen!!!
  • nina23
    11/10/08
    haha ko sebut pasal ____ aku sebut gak pasal **** ....huahahhahaha... syok jak tau rahsia org~!
  • 3mbekk
    11/10/08
    karang aku ckp gak brother ape kang ko mara...habes kecoh satu cr karang kalo aku gi tau pasal _______ tu ^^
  • nina23
    11/10/08
    ____ brother?... ooo morimoto brothers ek? yg sorang ahli hsj tu lagi sorang adik dier yg johnny's jr tu ek?... ala sweet nye diorg.. tapi too young for me la... yamapi gak aku nk!!
  • 3mbekk
    11/10/08
    bluekkkkkkk.....termuntah aku bace ape ko tulis....tiade tempat untuk ko di hati yamapi...cume di hati _____ brother je ade tempat tuk ko
  • nina23
    11/10/08
    adeyyhh... sakit hati aku dengar... yamapi xmo pegi mengorat awek jepun la.. aku sorang je dihati dier.. hahahah XD
  • 3mbekk
    11/10/08
    alamak...buat ape yamapi nk jeles kat ko....drpd die jeles tgk ko...baek die gi ngorat awek2 jepun yg hot2 gitu^^....
  • nina23
    11/10/08
    brothers?? oooo... domoto brothers ek? kinki kids tu?... hahah buat ape diorg nk jeles... kalau ade org nk jeles pon yamapi je
  • 3mbekk
    11/10/08
    x boleh la...aku takut nnt ade brother (teka la brother ape) jeles..........^^
  • nina23
    11/10/08
    meh aku nk ltak muke gak ahh!.. ^_____^
  • 3mbekk
    11/10/08
    huhuhu....saje je nk ltak muke~muehehehe...^^
  • 3mbekk
    11/5/08
    aih....die x on langsung ke???biaq btol minah ni...impressive^^...sbab ko x on...kirim la duit raye kat cni ek...kire ko kalah
  • 3mbekk
    11/4/08
    =.=....cube ko suro ******** cheer ko up...mesti sejuk tangan ko...bkn takat tgn je...hati pon same~muahahehehe
  • 3mbekk
    11/4/08
    waaa...T.T....sampai ati ko buat cenggini terhadap gue....xpe2...ade ubi ade batas...ade hari boleh la aku balas..T.T....nk gak duit raya!!!! 50% off
  • nina23
    11/4/08
    wei!!... sorri ek.... aku kurang sehat laa hari ni T.T... komputer on tapi aku off...huhu ...
  • 3mbekk
    11/3/08
    WEI~~~~~~~xkkan dah off dah???agak2 la...awal gile ko chow ari ni???ni sudey lebey~
  • 3mbekk
    11/2/08
    hi fren....i think u are forgetting something that really important...hehe..if u know what i mean...>.<
  • 3mbekk
    11/2/08
    nina~~~~~~~~~~~~~~~~jgn lak buat2 x paham...aku komen nk suro ko wat ape lg??
  • 3mbekk
    11/1/08
    ye la tu....=.=...abes tu ko x tido ke???xyah nk kidding2~
  • nina23
    11/1/08
    jgn kate aku x on.. jatuh reputasi aku.. hehe... dari pagi aku on!
  • 3mbekk
    11/1/08
    oi oi~~~x on ke????agak2 la~
  • 3mbekk
    10/30/08
    xkkan la x bgn tido lg kot???ini melampau~
  • 3mbekk
    10/30/08
    wei~~~on la messenger
  • nina23
    10/30/08
    haha jap aku on...
  • 3mbekk
    10/30/08
    =.=....patutla...on je la....senang ckit aku nk check ko on ke x...yg aku nye 'cite' kat blog tu kan...dah siap dah chapter baru...kalo nk bace...bace la...sume aku tulis tu mmg penah terjadi^^
  • nina23
    10/30/08
    xde org on T.T.....
  • 3mbekk
    10/30/08
    alaa~~~nape???
  • nina23
    10/30/08
    on.. x bukak messenger jek... ^__^
  • 3mbekk
    10/30/08
    goOglE~x on ke??
  • nina23
    10/29/08
    biase la aku kan "budak baik"..... boleh je bangun pegi skolah! walaupon tido kul 2:30.. haha.. jap aku on messenger..jangan ko sebut pasal *secret* aku kat cr!! haha
  • 3mbekk
    10/29/08
    aku takut nnt org tau je ko nye *secret* bile ckp kat cni...muahahahahahahahahhahah
  • 3mbekk
    10/29/08
    haha ilek ah...dun take it hard...camne la ko leh gi skola...dah la tido lambat...=.=...on la messenger...bosan la ckp kat cni..=.=
  • nina23
    10/29/08
    wei! taip tu elok2 sket!.. haha aku gi skolah laa.. letih ...nyesal aku pegi skolah tadi! hahah
  • 3mbekk
    10/29/08
    woi~x on lg ke????agak2 la...lame benor ko tido...ke ko gi skola???
  • 3mbekk
    10/28/08
    x pegi kot...malas la nk gi skola...lg pon....sok gerenti x ramai budak form 3...so aku nk wat ape...=.=
  • nina23
    10/28/08
    huhu kul 1?? tgk ah.. kalau ader mood aku on.. lagi satu esok skolah.. ko x pegi ke?
  • 3mbekk
    10/28/08
    wei ko on la messenger mlm nie~~~kul 1 ....leh la~~
  • 3mbekk
    10/28/08
    ape woit woit~aku x on la...kul 1 karang mungkin aku ade la
  • nina23
    10/28/08
    woiittt!!!!!!!!!!!
  • 3mbekk
    10/28/08
    adela...kalo ko nk tau...on ko nye messenger la...malu la nk ckp kat cni...>.<
  • nina23
    10/28/08
    haha..boleh boleh...tapi ko kene citer kat aku dulu.. ko nk tipu sape ni??
  • 3mbekk
    10/28/08
    aku nk tipu org....aku nk die rase betape peritnye hidup dkt internet...leh x??
  • nina23
    10/27/08
    aik gambar ape ni?.. gambar aku?..nk buat ape?
  • 3mbekk
    10/27/08
    wei nina....boleh x aku gune gamba ko untuk somthing????pleaseeeeeeeee...>.<
  • 3mbekk
    9/1/08
    hehe...ko pon same....pose elok2 tau...lpas tu raye...pastu pmr..>.<...hehe
  • nina23
    9/1/08
    A agama?? wah!.. agame aku rase susah nk dpt A .. so..Tahniah! ^___^.. dah ah.. aku nk gi study sej..bende laen pon x study lagi...bye cycle~ good luck!!
  • 3mbekk
    9/1/08
    mane ade...=.=....aku trial dpt 1 A je...T.T...itupon agama...T.T
  • nina23
    9/1/08
    huhu... perli ek?.. haha....
  • 3mbekk
    9/1/08
    jgn risau....ko lg pandai...>.<
  • nina23
    8/31/08
    wei!!... x aci la cam tu.. ko slalu study.. aku lak slalu online tgk drama .. mesti la ko dpt lagi tinggi %.. huhu T.T.... takpe.. kite lwn je la ek.. tgk sape tinggi %...
  • 3mbekk
    8/31/08
    sedey...=.=...trial aku x bape elok..T.T...xpe...time ko ttrial aku gerak gempur...kite lwn sape lg tinggi %...muahaha
  • nina23
    8/31/08
    haha arigato~.....ko pon good luck puase esok!... tiral ko camne?? ok?
  • 3mbekk
    8/31/08
    gd trial esok^^...n puase skali^^
  • 3mbekk
    8/21/08
    ooo ye ke...aku nye trial...not bad la..gd luk ko nye trial^^...blaja elok2 nnt mak mara..>.<..puase dah dkat~...RAYA dah dkat.^^...PMR dah dkat..T.T
  • nina23
    8/20/08
    google~~~.... aku blom trial agi... 2hb 9 baru aku trial... huahahahahahahahaha.... ^____^ trial ko camne?
  • 3mbekk
    8/17/08
    goOglE~dah trial dah???senang x???
  • nina23
    8/2/08
    ^___^ ... esok blom tentu lagi aku on ke x sbb ade yamapi nk datang rumah.. hahaha... ok la.. byee.. tido elok2
  • 3mbekk
    8/2/08
    ahaha...xpe..x kisah pon..=.=..babai~~~~~~~~~~~~~~~~~~kalo ko on sok...jumpe esok^^
  • nina23
    8/2/08
    boyfriend aku ke 7 name dier hashimoto ryosuke.. dier tu johnny jr.... dier slalu ade dlm shounen club.. haha..aku ade bnyk boyfriend..sampai x leh kire.. haha.. eh! aku x igt citer pasal kwn aku yg minat kat ko tu.. len kali ekk.. haha
  • nina23
    8/2/08
    sebenarnye aku geram kat c-ute tu sebab salah sorang drp diorg tu kluar ngan boyfriend yg ke7 aku.. ish 3.. haha..tapi, ape2 pon, news still aku minat nombo 1 .. 0_o sejak bile ko minat perfume??.. haha happy tido ngan gi tuisyen!...
  • nina23
    8/2/08
    haha.. ok la tu drpd aku..aku kalau x blaja, x blaja ahh.. xde rajin sgt nk pegi tuisyen.. haha..
  • nina23
    8/2/08
    selambe ke?.. haha aku pun dah riasu sbb aku selambe sgt...x tau la ape nk jadi ngan pmr aku....T.T.........ko sehari blaja brape subjek?
  • nina23
    8/2/08
    google~.. haha.. cite hangat?.. banyak bangat ya dong.. tapi xde mood la nak cite...haha... ko lak?
  • nina23
    7/28/08
    haha ok la.. bye... nex week aku cite lagi ekk pasal kawan aku tuu.... ^___^
  • nina23
    7/28/08
    kan aku dah kate.. kalau aku nk reka aku reka pasal aku ngan yamapi.. xde mase nk buat citer pasal ko ade peminat laa... waa lapa.. nk gi makan jap
  • nina23
    7/28/08
    haha.. citer hangat??...hmm..satu jek... pasal yg kawan aku minat kat ko tu... dier tanye name ko ape..pastu.. dier tanye mcm mcm la pasal ko... haha...pastu aku pon offer la nk bagi email ko.. pastu dier pon malu malu plak.. haha
  • nina23
    7/28/08
    ooo angin lain.. mcm angin monsun tu ek?.. haha.. cube citer skit ko geram pasal ape..ade org ambik maki horikita ko tu ke?
  • nina23
    7/28/08
    T.T tu la.. nk kene saman cikgu tuu..haha.. lepas geram?? berita yg aku bagitau smalam tu x berkesan ke?? ^^
  • nina23
    7/28/08
    ciann.. aku hari kene rotan sbb x buat keje sivik T.T.. nyesal aku gi skolah..aku memang on time ni... tapi x layan message je sbb nanti xmo off plak... ko plak ape cite on hari skolah?
  • nina23
    7/28/08
    skola... dah balik daa..... ko berjaye x, x pegi skolah hari ni???
  • nina23
    7/28/08
    woit! ko on ke tuuu???
  • nina23
    7/27/08
    ah tul tul..!!.. haha... so good luck untuk trial - buat elok2... selamat ramadhan - puasa cukup tau!....selamat hari raya - maaf zahir batin.. pmr xyah good luck lagi sbb lambat lagi! haha..
  • nina23
    7/27/08
    Amin~.. haha.. k la... gud nite.. good luck untul trial & pmr ^______^
  • nina23
    7/27/08
    AKU ?? MUNGKIN??.. haha no way!... aku lagi la x mungkin...aku online tgk drama je keje...mane ade top student duk lame2 dpn komp! haha
  • nina23
    7/27/08
    ehh!?!?!?.... kalau gitu ko kene lawan ngan aku la sbb aku pon nk masuk paper "top student".. sejak UPSR lagi.. haha..
  • nina23
    7/27/08
    laa...jeles aku igtkan ko xde skolah....haha.... eh taun depan (kalau ade rezeki dpt markah elok) ko nk gi skolah mne?