On-screen keyboard not appearing

Post Reply
3 cr points
Send Message: GB Post
Offline
Posted 5/18/19 , edited 5/19/19
Phone Model: S5 neo
Streaming Via: Wi-Fi
Service Provider: Bell Canada
Android OS: 7.0?
App Version: 2.4.0

First time posting, sorry if I made any mistakes.
When I try to log into the app, it will bring up the login screen but then I cannot tap Your Email or Username bar, or anything on the screen that comes up except the X and Create Account. Password, ToS/Privacy Policy/Continue/Help I forgot my password, none of it will respond, it will not bring up the keyboard or even acknowledge I tapped the screen. But everything else works just fine?
12 cr points
Send Message: GB Post
F
Offline
Posted 5/31/19 , edited 5/31/19
I'm sorry I know this is late, but I'm having this exact same issue now. Did you figure out what the problem was?
185 cr points
Send Message: GB Post
F / in my house
Offline
Posted 6/1/19 , edited 6/2/19
I am also having the same exact problem
7 cr points
Send Message: GB Post
Offline
Posted 6/30/19 , edited 6/30/19
Chiming in to report that I'm having this issue. Does anyone know of a fix?
Der Zoodirektor
27653 cr points
Send Message: GB Post
37 / M / Germany
Offline
Posted 6/30/19 , edited 3/28/20
Do you have a blue light filter installed on your phone? If so l, try disabling that.
5 cr points
Send Message: GB Post
42 / F
Offline
Posted 7/27/19 , edited 7/28/19
WTAF! the blue light filter trick worked!
36 cr points
Send Message: GB Post
21 / M
Offline
Posted 8/3/19 , edited 8/3/19
Also if you're using "Smart Pixels" in order to save battery then try disabling it, that worked for me.
7 cr points
Send Message: GB Post
Offline
Posted 9/5/19 , edited 9/6/19
Yeah, same issue here and it's irritating tf out of me. Tried restarting phone, reinstalling app, blue light filter trick, nothing is working.
5 cr points
Send Message: GB Post
M / UK
Offline
Posted 10/14/19 , edited 10/14/19
Having same issue myself none of fixes worked!
59026 cr points
Send Message: GB Post
63 / M / Earth
Offline
Posted 10/14/19 , edited 10/15/19

tachycardia wrote:

Having same issue myself none of fixes worked!


Screen brightener app? Or any such app where it overrides the lock screen function?
21029 cr points
Send Message: GB Post
53 / M
Offline
Posted 10/17/19 , edited 10/17/19
I am having tje same issue. App worked fine yesterday and the manga reading app id fine as well.
No changes to mobile device.
Any ideas?
5 cr points
Send Message: GB Post
Offline
Posted 11/10/19 , edited 11/10/19
Found a work around in the app that worked for me: instead of trying to log in via the usual login link, I went through Settings and clicked on the login link at the bottom of that page. Worked there for some reason.
5 cr points
Send Message: GB Post
Offline
Posted 11/15/19 , edited 11/16/19
I'm having an issue where I can't even click continue on the app to login. No matter what I've tried. Blue light filter, settings to log in, uninstalled and reinstalled several times, restarted phone; a load of nothing.
5 cr points
Send Message: GB Post
Offline
Posted 1/15/20 , edited 1/15/20
I'm having the exact same issue, i click either username/email or password and it doesn't acknowledge anything, the log in pop up is the same in regular screen and settings screen and i don't even know why i got logged out in the first place.
59026 cr points
Send Message: GB Post
63 / M / Earth
Offline
Posted 1/15/20 , edited 1/15/20

Metsuo wrote:

I'm having the exact same issue, i click either username/email or password and it doesn't acknowledge anything, the log in pop up is the same in regular screen and settings screen and i don't even know why i got logged out in the first place.


Have one of these?

Blue light filter
Screen Brightener
Messenger app

Any of those or potentially any other app that overlays a lock screen.

CR does expire saved logins from time to time, monthly, I think, but not sure. I would imagine this is done as a bare minimum attempt to control hacked account problems. HiDive does it even more frequently; It seems like I have to log in every time I visit the web page there. Happens to me on other services as well.
You must be logged in to post.