First  Prev  117  118  119  120  121  122  123  124  125  126  127  128  129  Next  Last

The General Help Thread

Posted 3/17/09 , edited 3/17/09
I keep getting this error "Failed to connect to subtitles server"
Obviously, no subtitles are displayed over the video

It may be because of my network/firewall but since the video stream going through correctly I wonder if that really the case.

help please
19698 cr points
Send Message: GB Post
F
Offline
Posted 3/17/09 , edited 3/17/09
ummmmmmmmmm can someone tell me why i cant post in my friends' guestbooks?

n not just them... i cant seem to b able to post any comments in my groups n pictures too ^-^"

n awhile ago it was still workin just fine until suddenly when i click on 'add comment' it doesnt load. AT ALL.

usually it'll b sayin 'posting...' but i've waited for lyk... half an hour n th words r still 'add comment' even after i clicked it for 5 times.

but i can post in forum threads n PM my friends



can anyone out there tell me what's happenin w/ my CR account ??
Posted 3/17/09 , edited 3/17/09

persona44 wrote:

i have a question. is there a way to search for all of my posts??


Yes, type your username in the search bar on top of this website, then once your on the search page you'll see an advanced search feature, click on that then pick Forum posts, and type your username in the requested bar, and click enter. Should display all of your posts. : )

If you didn't understand it...then check out this photo:
Posted 3/17/09 , edited 3/17/09

Schumi77 wrote:

I keep getting this error "Failed to connect to subtitles server"
Obviously, no subtitles are displayed over the video

It may be because of my network/firewall but since the video stream going through correctly I wonder if that really the case.

help please


Well, go to your account settings and pick your subtitle language. If that doesn't help, then please provide us with a screenshot of the previously described situation.


trumpace wrote:

ummmmmmmmmm can someone tell me why i cant post in my friends' guestbooks?

n not just them... i cant seem to b able to post any comments in my groups n pictures too ^-^"

n awhile ago it was still workin just fine until suddenly when i click on 'add comment' it doesnt load. AT ALL.

usually it'll b sayin 'posting...' but i've waited for lyk... half an hour n th words r still 'add comment' even after i clicked it for 5 times.

but i can post in forum threads n PM my friends



can anyone out there tell me what's happenin w/ my CR account ??


Did you try to post Gbs on a different browser than the one you're currently using? If no, then I suggest you try it out on a different browser.

Also, maybe it helps if you clear your browser's cache. :0 If nothing of this helps, quote me back.
23440 cr points
Send Message: GB Post
F / I'd rather not say!
Offline
Posted 3/17/09 , edited 3/17/09

ShroomInferno wrote:


Schumi77 wrote:

I keep getting this error "Failed to connect to subtitles server"
Obviously, no subtitles are displayed over the video

It may be because of my network/firewall but since the video stream going through correctly I wonder if that really the case.

help please


Well, go to your account settings and pick your subtitle language. If that doesn't help, then please provide us with a screenshot of the previously described situation.


trumpace wrote:

ummmmmmmmmm can someone tell me why i cant post in my friends' guestbooks?

n not just them... i cant seem to b able to post any comments in my groups n pictures too ^-^"

n awhile ago it was still workin just fine until suddenly when i click on 'add comment' it doesnt load. AT ALL.

usually it'll b sayin 'posting...' but i've waited for lyk... half an hour n th words r still 'add comment' even after i clicked it for 5 times.

but i can post in forum threads n PM my friends



can anyone out there tell me what's happenin w/ my CR account ??


Did you try to post Gbs on a different browser than the one you're currently using? If no, then I suggest you try it out on a different browser.

Also, maybe it helps if you clear your browser's cache. :0 If nothing of this helps, quote me back.


I have the same problem! I cant seem to COMMENT!
Posted 3/17/09 , edited 3/17/09

syphl wrote:
I have the same problem! I cant seem to COMMENT!


Awkward. I don't seem to have any problems with posting comments. ;/

Did you try out the suggestions I gave just earlier? Clearing your browser's cache or use a different browser to see whether it's browser based or something else.
23440 cr points
Send Message: GB Post
F / I'd rather not say!
Offline
Posted 3/17/09 , edited 3/17/09

ShroomInferno wrote:


syphl wrote:
I have the same problem! I cant seem to COMMENT!


Awkward. I don't seem to have any problems with posting comments. ;/

Did you try out the suggestions I gave just earlier? Clearing your browser's cache or use a different browser to see whether it's browser based or something else.


I did! I guess its a techcical error that some regions are experiencing
19698 cr points
Send Message: GB Post
F
Offline
Posted 3/17/09 , edited 3/17/09


trumpace wrote:

ummmmmmmmmm can someone tell me why i cant post in my friends' guestbooks?

n not just them... i cant seem to b able to post any comments in my groups n pictures too ^-^"

n awhile ago it was still workin just fine until suddenly when i click on 'add comment' it doesnt load. AT ALL.

usually it'll b sayin 'posting...' but i've waited for lyk... half an hour n th words r still 'add comment' even after i clicked it for 5 times.

but i can post in forum threads n PM my friends



can anyone out there tell me what's happenin w/ my CR account ??


Did you try to post Gbs on a different browser than the one you're currently using? If no, then I suggest you try it out on a different browser.

Also, maybe it helps if you clear your browser's cache. :0 If nothing of this helps, quote me back.


im using firefox n i didnt use any other browser when i post all th GBs

n i did like what u told me too to try to change my browser w/ something else. so i chose IE. n still didnt work :/

n then i tried to clear th chace of my firefox.

still didnt work T_T


Posted 3/17/09 , edited 3/17/09

ShroomInferno wrote:


Schumi77 wrote:

I keep getting this error "Failed to connect to subtitles server"
Obviously, no subtitles are displayed over the video

It may be because of my network/firewall but since the video stream going through correctly I wonder if that really the case.

help please


Well, go to your account settings and pick your subtitle language. If that doesn't help, then please provide us with a screenshot of the previously described situation.


Here is a screeshot of the situation (on Linnebarrels 23 but it is the same on every other video with soft-subs).
As you can see, a watermark "Connection to subtitle server fail" appears when the first character is speaking (so when the first subtitle line should be displayed).

http://img12.imageshack.us/my.php?image=crunchyerror.jpg

The problem occurs on my IE6 and Firefox 3.0.7 browsers.

I think I have the lastest version of the Shockwave Flash plugin (10.0 r22), and Java (1.6.0 b105).

Hope it helps.
78444 cr points
Send Message: GB Post
27 / F / Digital world
Offline
Posted 3/17/09 , edited 3/17/09
for some reasoni cant post on users and group's guestbooks like i type what i'm going o say but when i press the button nothing happens
Posted 3/17/09 , edited 3/17/09
I am also having problems posting comments in buddies guestbooks... once 'add comment' is clicked nothing happens :| ... the form isnt working.
Posted 3/17/09 , edited 3/17/09




Guys, my bad. I presume that you guys go to the person's profile to post a gb in their gb, right? Well, it looks like the posting button is a dead command for w/e reason. You can get around this by clicking on the "quick GB post" or by going to the "gb to gb" feature. I highlighted it in yellow in the following photo:

Sadly, there's no quick gb command for the groups' gbs ; (

I will notify an admin about this.

Posted 3/17/09 , edited 3/17/09
Thanks (:
Posted 3/17/09 , edited 3/17/09

When you say " the problem occurs on my IE6 and Firefox 3.0.7 browsers" by that you mean that it works on every other browser? If that's the case then I'd try to clear the cache and cookies of the affected browsers. D:

Well, I doubt that it has something to do with your firewall or AV program, but just to make sure, try to turn both of those programs off, and try to view the vids again, to see if it happens despite that. So that we can fully exclude that it has something to do with your protecting software.

I don't think that it is related to your flash player or javascript, since the video itself actually plays.
8936 cr points
Send Message: GB Post
29 / F / b-town
Offline
Posted 3/17/09 , edited 3/17/09

ShroomInferno wrote:





Guys, my bad. I presume that you guys go to the person's profile to post a gb in their gb, right? Well, it looks like the posting button is a dead command for w/e reason. You can get around this by clicking on the "quick GB post" or by going to the "gb to gb" feature. I highlighted it in yellow in the following photo:

Sadly, there's no quick gb command for the groups' gbs ; (

I will notify an admin about this.



YES. PLEASE NOTIFY AN ADMIN ABOUT DIS...XP
First  Prev  117  118  119  120  121  122  123  124  125  126  127  128  129  Next  Last
You must be logged in to post.