First  Prev  1  2  Next  Last
Post Reply Hoe zijn jullie met anime begonnen?
Member
325 cr points
Send Message: Send PM GB Post
28 / F / Hoofddorp, The Ne...
Offline
Posted 1/2/09 , edited 1/3/09
Ik keek mijn hele leven al anime, maar pas bij Pokemon dacht ik van, he das best wel cool! In die tijd was ik 9 jaar oud ofzo.Toen kwam ik boekjes tegen en ging ik ook op internet zoeken enzo, ook op tv kwamen meerdere anime series zoals DBZ en Digimon, en ik kocht DVD's en video's van verschillende anime's en zodoende is het steeds verder uitgegroeit..

Ik vind wel dat de jaren snel voorbij gaan hoor, want het is nu al weer 9 jaar geleden dan voor mij .. En toch zijn er nog zoveel series die ik nog moet afkijken of wil zien ..
Member
4406 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / F / the Netherlands
Offline
Posted 1/8/09 , edited 1/8/09
goh, en dan te bedenken dat ik pas twee jaar ofzo anime kijk xD en jij al je hele leven!
ik vind het knap :p
Member
1475 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / Hinamizawa
Offline
Posted 9/29/09 , edited 9/29/09
Ehh ja...... nou, bij mij is het ook niet zo heel langdradig. Ik en mijn broer waren (waren? wtf we zijn het nog steeds!) fans van de Tales Of serie, en toen we hoorden dat er animaties van waren (toen wisten we nog niet dat dat anime was) gingen we die als een gek kijken. Na die gekeken te hebben kwamen we op Naruto uit (zoals iedereen eigenlijk wel op Naruto uitkomt) en toen zijn we soort-van-verslaafd geraakt
Member
497 cr points
Send Message: Send PM GB Post
28 / M / The Netherlands
Offline
Posted 11/13/10 , edited 11/13/10
nou daar ga ik dan ^.^

in de tweede klas ofzo was ik me echt heel erg aan het vervelen.(waarschijnlijk in de zomer vakantie)

en toen dacht ik zelf van pff ik zoek een hobby. en toen ben ik op een of andere manier, ook al weet ik niet waarom >.>
bij naruto terecht gekomen.... en dat keek ik heel geleidelijk en rustig. en ineens knalde ik er 70 afleveringen doorheen.

toen dacht ik kijk es wat anders...... keek ik ouran highschool host club. dat was te gek( nee en niet om de lichte yaoi tintjes ik ben gewoon hetero ja! :p)

maar het leukste vond ik toch wel hayate no gotoku en gintama die keek ik in de kerstvakantie en ik was eenzaam enzo. en ik hou van sneeuw ijs en wind. da's dan ook mijn element.) en ze warmden beiden mijn hart. ik moest regelmatig janken om de zielige verhaaltjes van gintama. en trouwens ook de goeie humor was rofl waardig.

het een volgde tot het ander en ja....... toen was ik verslaafd! YAY

groetjes mike ^,^

en veel anime kijkplezier =3
Member
12 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F
Offline
Posted 6/10/11 , edited 6/10/11
Korte versie van mijn verhaal? x'd

Euhhm, mijn eerste anime was pokemon op tv? (Dus toen ik 4/5 jaar oud was) x'D En dan nog ook andere zoals digimon, Sailor moon , Cardcapture Sakura, DragonballZ etc. x'D Anime's zijn gwn super leuk^^ En jaah, mijn neef keek allemaal anime en toen me zus x'D Dus ik keek soms mee enzo zoals Full Metal alchemist. Nu kijk ik zelf anime =')

Posted 3/28/12 , edited 3/28/12
Woow... kom ik ineens aan met mijn reactie, de laatste hier is geplaatst in 2008. Ben een beetje laat MAAAR...


Ik kwam een keer TOEVALLIG op de site van Crunchyroll. Volgendsmij wou ik toen in Google iets anders intypen Ghehe..


Ik heb ook niet zo'n lang verhaal =)
Member
djima 
5017 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M
Offline
Posted 10/30/13 , edited 10/30/13
Wat een verhalen, jesus XD

Mijn eerste anime die ik ooit zag was natuurlijk pokémon en (als mijn ouders niet thuis ware) Dragon ball Z. Pas op mijn 13de leerde ik dat het anime was via een vriend op de middelbare school. De anime die hij aan mij liet zien waren Naruto en Bleach. Via hem leerde ik meer en meer series kennen, zoals Death Note, Evangalion (dat ending) en nog veel meer. Na verloop van tijd groeide mijn interesse in een obsessie. And that's it i geus ^^
Member
24 cr points
Send Message: Send PM GB Post
49 / M
Offline
Posted 12/1/13 , edited 12/1/13
Mijn eerste anime was 'Heidi: Girl of the Alps'. En eerlijk gezegd, ik vond het verschikkelijk. Daarna kwam 'Remi, the Nobody's Boy', wat wel beter was, maar nog steeds had ik niet de klik. Pas met series als 'Battle of the Planets' en 'Captain Future' kwam ik er achter dat er ook zoiets als spannende anime was. (Ja, zo oud ben ik al :D)

Daarna maak ik een flinke srong in de tijd naar ongeveer een jaar geleden. Bij toeval kreeg ik ergens 'Toradora' en sindsdien ben ik fan van Kugimiya Rie en Anime in het algemeen.

Ik houdt niet echt van het wat zwaardere spul. I'm a real sucker for happy ends, en dat geldt zeker voor anime.

Mijn favorieten op dit moment zijn denk ik 'Log Horizon', 'KILL la KILL', 'Yushibuu', 'Outbreak Company', 'Noukome' en 'Non Non Biyori'. Maar dat wisselt nog wel eens per dag.

Mijn 2 meest favoriete manga's zijn op dit moment gek genoeg beide Shoujo Ai's. Te weten 'Kashimashi - Girl Meets Girl' en 'Poor poor Lips'. De laatste is zelfs de enige manga die ik meer dan 1 keer gelezen heb. Voor mij is het de perfecte mix van romantiek en humor.
Member
15 cr points
Send Message: Send PM GB Post
25 / F / The Netherlands
Offline
Posted 4/21/14 , edited 4/21/14
Ik ben begonnen met Gundam Wing weet niet of iemand die anime kent?
Die kwam vroeger op tv toen de zender Yorin nog bestond.. de series van Cardcaptor Sakura, Saliermoon en cyborg 009 kwamen er ook altijd. Maar gundam wing daar keek ik altijd het meest naar uit.
First  Prev  1  2  Next  Last
You must be logged in to post.