Post Reply Zomervakantie in de aantocht!
Moderator
1579 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / F
Offline
Posted 6/18/09 , edited 6/18/09
De zomervakantie is alweer dichtbij, voor sommigen dichterbij dan voor anderen. Noord is dit jaar vroeg, met nog maar 2 weekjes school (4 juli, basis en voortgezet!), daarna komt midden (11 juli, ook basis en voortgezet) en als allerlaatsten wij zielige zuiderlingen, waar basis zelfs pas op 25 juli vakantie krijgt, en voortgezet de 18e. (Tenzij je natuurlijk in het eindexamen zit, dan zit je redelijk vroeg.)

Dus, de vraag is: wat gaan de luitjes hier doen tijdens de zomervakantie?! Lekker op vakantie, met of zonder je ouders? En waar ga je naartoe (of waar zou je het liefst naartoe willen gaan, ook erg belangrijk )? Of heb je besloten om te gaan werken?


Summerholiday is drawing near, and for some closer than for others. North is the earliest this year, with only 2 weeks of school left (4 July), after that center (11 July) and we poor people in the south as the last ones. Primary schools in the south as the very very last, 25 July. Secondary a little earlier, on the 18th. (Unless you had your finals this year, then you're quite early)

So, the big question is: what are you folks gonna do during your holiday?! Are you going on a holiday, with or without your parents? And where are you going (or where do you want to go the most, very important! )? Or have you decided to get a holiday job and work the entire time?Nou, aangezien ik degene ben die hier opeens mensen ondervraagt, zal ik ook wel beginnen.
Ik ga dit jaar nog met mijn ouders (en broer!) op vakantie, want we gaan dit jaar namelijk naar Canada Wie is er dan zo gek om te zeggen dat je niet meegaat?! Ik ga niet werken, want dan zou ik een baan hebben voor een week en dan kon ik het weer opzeggen. In mijn vakantie is namelijk ook de introductieweek van mijn opleiding gepland, en das dus een beetje vervelend. Bovendien moet ik gaan verhuizen, en dan zulke dingen als kamer inrichten enzo, dus et wordt een drukke vakantie voor mij
En waar ik erg graag naartoe zou willen.....nja ik houd erg van Amerika, maar Canada is ook een land waar ik graag naartoe wilde, dus tja, het komt prachtig uit ^_^ maar er zijn zoveel landen waar ik nog naartoe zou willen....elk werelddeel iig 1x!
Member
4406 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / F / the Netherlands
Offline
Posted 6/18/09 , edited 6/18/09
hmm.. Ik ga deze vakantie ook nog met m'n ouders weg. Die hadden dat vorig jaar al vastgesteld ;).
We gaan naar Kreta, in een of ander hotel.
En ja, de rest van de vakantie ga ik waarschijnlijk zoeken naar werk, werken, dansen ennuh.. Alles waar ik tijdens school geen tijd voor heb ;)

Ik zou graag nog wel een keer naar Japan willen gaan, zoals veel andere mensen hier ook waarschijnlijk ;). Maar ik zou ook nog wel eens naar Amerika en Afrika willen xD (ondanks de vaccinaties die daarvoor nodig zijn >_<)
Moderator
1579 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / F
Offline
Posted 6/18/09 , edited 6/18/09
Oeh mee eens, Japan is idd een land die ik nog graag zou willen zien, en niet alleen omdat daar anime en manga vandaan komt! Et schijnt op zichzelf ook een mooi land te zijn.
Enne, Shun. Voor Amerika heb je egt geen vaccinaties nodig hoor
Member
4406 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / F / the Netherlands
Offline
Posted 6/19/09 , edited 6/19/09
xD nee, ik bedoelde ook eigenlijk alleen maar Afrika, daar heb je wel vaccinaties voor nodig xp
formuleer fout
maar idd! Japan is meer dan alleen het land waar manga en anime vandaan komt. Ik wil er vooral een keer naartoe omdat ze daar een compleet andere cultuur hebben, die wij hier wel een beetje mee krijgen door de anime enzo, maar die we niet echt door en door kennen. En dat maakt me nieuwsgierig ^^
Maar ik denk dat ik vooral veel wil gaan reizen en veel wil gaan zien en meemaken van andere culturen.

Member
3183 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 7/7/09 , edited 7/7/09
Hmmm.. ik blijf gewoon thuis T^T Mjaa.. wel vaak naar de stad enzo
Rustige Vakantie Maar wel nieuwe spullen kopen T^T
Ima naar eerste klas X__X En zit op Chinz. School :3 Ima naar groep 3 !
Japan is moooi! ik 1x geweest.. toen ik klein was T^T 5 jaar ofzoo! En In China Geweest maar toen 9 jaar ofso xD China kan ik me herinneren Japan Vaag.. Maar heb nog wel foto's van :lol:
...
.

aaaahh ! Wat moet ik in hemelsnaam type weet nooit wat ik typ maarja
Member
4406 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / F / the Netherlands
Offline
Posted 7/8/09 , edited 7/8/09
volgens mij typen we allemaal ook zo maar wat er in ons op komt ;)
een rustige vakantie is altijd wel fijn om ff bij te komen, al is het soms ook wel fijn om weg te gaan naar een vreemd land! weer es wat anders :P
en als je je niet meer zo veel van japan kan herinneren, is dat een goed excuus om er nog een keer op vakantie te gaan, toch? ^^
You must be logged in to post.