Created by shahratul

Agak2 nyer la kan sape yg meninggal impak die sebesar mj??? Mesti la pop royalty jugak kan???

Post Reply
Malaysian
3422 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 7/3/09 , edited 7/3/09
X taw la. Semua nie ygk kat internet jer gelaran2 diorang. Klaw org tu x dimention kan siler la tulis pendapat anda tentang sape mati akan jadi tergempar mcm mj. x der la tergempar mcm die krg sikit ar. X dibenarkan tulis name mj balik Lagi 1 x boleh ckp yg x der sape artis tersebut meninggal x leh lwn mj . Sori ler byk rule sgt. Tapi klaw x letak perkara ini korang akan tulis benda2 yg aq tulis kat atas tuh
Malaysian
934 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M / Beautiful Earth!
Offline
Posted 7/4/09 , edited 7/4/09
banyak siot rules..caM pertandingan mencari benda tersembunyik la plak..

First - xbaik cakap pasal meninggal2 camnih
Second - So?
Third - Xberfaedahnye impak2 daripada kematian..Teruskan menjalani kehidupan
Fourth - Think bout it..
Malaysian
3422 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 7/4/09 , edited 7/5/09
Mmg ar byk rule sbb diorang slalu ckp bende tu jer.Alamak terkena bertubi la plak . YES bapak!!! !
Moderator
15556 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia,South Ea...
Offline
Posted 8/7/09 , edited 8/7/09
urm siti nurhaliza???
hha.....
faizal tahir ah

p/s ak x doakan diorg mati
tp diorg bg impak yg bsr gle kat industri kte en
Moderator
48070 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / F / Smirkwood
Offline
Posted 8/7/09 , edited 8/8/09
celine deon

Brad pitt~
Malaysian
3422 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 8/7/09 , edited 8/8/09
Ha....ha...ha mcm2 predictin korang kan... siti nurhaliza n faizal tahir tu mmg la famous tapi x der ar famous sampai around the world yg tu mungkin wat impak kat malaysia la....tapi bkn nak doakan diorang mati nie saje3 jer nak tgk pengaruh
Malaysian
3422 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 8/7/09 , edited 8/8/09
Celime dion n brad pitt.... leyh jugak ar byk gak sumbangan diorang
You must be logged in to post.